2014 - Erdély

Pünkösdölés Erdélyben

Király-hágó - kihagyhatatlan. Mohos tőzegláp - ki hinné el, hogy nagyobb a mélysége, mint a szélessége. Mohos tőzegláp - pallókon a 60-80 éves fenyők között. Szent Anna-tó - egy közös kép a szomszáddal a kilátóból.
Szent Anna-tó - Szent Anna kápolna. Szent Anna-tó - a krátertó látványa lenyűgöző. Torja - egy helyi diadalív. Kézdivásárhely - az egyik udvartér.
Kézdivásárhely - Gábor Áron áll rendületlenül. Kézdivásárhely - a főtér egyik sarkában álló, szebb napokat látott épület. Kézdivásárhely - a főtér szépen felújított épületegyüttese. Nyerges-tető - még mindig gyönyörű, és pátosszal teli.
Nyerges-tető - egy koronás kopjafő. Nyerges-tető - jó belerévedni kicsit a múltba. Tusnád - egy kalyiba a múltból. Tusnád - egy körmeneti megálló.
Tusnád - ezért irigylem a csíkiakat. Csíksomlyó - újra fel, a Nyeregbe. Csíksomlyó - ki, merre lát, de egy helyre. Csíksomlyó - a tömeg látványa hátborzongató.
Csíksomlyó - kis csapatunk a sokaságban. Csíksomlyó - a visszatekintés is lelket melenget. Csíkszentimre - hercegünk vigyázza a falut. Csíkszentimre - egy kiülő a templommal szemben.
Tusnád - ott voltatok, fenn, a Szent Anna-tónál. Tusnád - tülekedés a borvízforrásnál. Tusnád - ha már borvíz, ide vele. Tusnád - az elhagyott, jobb sorsra érdemes fürdő.
Békás-szoros - a látvány magáért beszél. Békás-szoros - nem lehet betelni vele. Gyilkos-tó - micsre várva. Gyilkos-tó - egy kép az étterem teraszáról.
Gyilkos-tó - egyenpólóban. Pongrác-tető - itt mindig megállunk, már csak a látvány miatt. Pongrác-tető - lenn már készül a vihar. Nyárádszentimre - ott még a gyümölcsös is más, mint itt.
Nyárádszentimre - Misi épp oltani tanítja a csapatot. Nyárádszentimre - itt pihenni, és dolgozni is lehet. Tordai-hasadék - jó az árnyékban megpihenni. Tordai-hasadék - egy kis patakjárás utáni öltözködés.